sâmbătă, 15 august 2015

Mesaj al unui militar dac pentru politicieni: ”Nu mai rezistăm mult… gunoaie ordinare!”

Mesaj al unui militar dac pentru politicieni: ”Nu mai rezistăm mult… gunoaie ordinare!”

Un  militar dac a avut o ieșire de-a dreptul tăioasă la adresa guvernanților care au făcut o marea nedreptate militarilor daci, din puctul său de vedere.

Un  militar dac a avut o ieșire de-a dreptul tăioasă la adresa guvernanților care au făcut o marea nedreptate militarilor daci, din puctul său de vedere. 
Portalul voceatransilvaniei.ro a prezentat astăzi mesajul postat pe facebook de militar care s-a enervat terbil deoarece guvernul a decis să le majoreze salariile militarilor dar în același timp au tăiat o parte din norma de hrană a acestora.

Militarul s-a declarat teribil deranjat de recentele măriri de salarii ale celor care lucrează la Guvern și preșidenție pe care îi consideră niște jegoși care își bat joc de militari. Militarul spune sec că politicienii se află pe buza prăpastiei și că limita răbdării militarilor români a fost deja atinsă. 
Mai jos vezi mesajul complet al soldatului de pe facebook, așa cum a fost prezentat de cotitianul mai sus menționat:

”Ne-au luat 62 de lei din norma de hrană, la 50.000 de militari înseamnă 3.100.000 de lei, si – au votat majorări de salarii cu până la 70% , ei sunt aproximativ 600 de angajați ai guvernului și președinției, adică 5000 lei pentru fiecare jegos în plus la salariu. Nu o să mai rezistam mult să privim indiferenți. 
Depășiți orice limită. Nu vă dați seama dar sunteți la limita prăpastiei. Gunoaie ordinare ce sunteți”

De regulă astfel de ieșiri sunt foarte dur sancționate de Armata Română care nu acceptă în nici un fel ca militarii să se implice în politică sau să exprime păreri referitoare la politicieni în spațiul public...
Motiv pentru care ma voi rezuma la o simpla stire interesanta, la un nou soc si semnal pentru Dacii liberi din "Romania",care sa le aduca aminte ca inca n-am ramas singuri si n-am pierdut lupta!.
O vorba destul de veche suna cam asa" dacii n-au murit ,tocmai s-au trezit".
Pe masura ce vor iesii tot mai multi din amorteala,din starea de confuzie profunda,tara asta va stralucii din nou!.
Pana una alta sa privim cu admiratie si sa respectam astfel de cetateni,ei sunt Dacii ,stapanii acestei tari numita jalnic"Romania".
Avand in vedere ca multi dintre colegii tai citesc pe aceasta pagina, sunt convins ca vei citii si acest articol candva,cand iti va recomanda cineva sau il vei descoperii aleatoriu pe intrenet printre paginile de patrioti daci!
In numele comunitatii ce poarta un nume sacru pentru acest popor, iti purtam respect si te sustinem cu vehementa"Dac anonim Trezit din amorteala!".
Ar fii cazul sa se trazeasca mai multi...esti un exemplu benefic si foarte sanatos pentru aceasta socetate adormita printr-o forma de sclavie moderna!
Desii cu totii stim ce inseamna sa lasi public un astfel de comentariu atunci cand esti in slujba tarii si mai mult a "sistemului"
Mai intaii de toate la fel ca si colegii tai ai jurat credinta noua,infractorii de la "putere" au fost si pentru tine ca si pentru noi cetatenii" de rand" un bonus gratuit bagat pe gat silit...
"cat e roata de patrata ,tot se mai introace o data!"
Cu stima si admiratie !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Contact me

Nume

E-mail *

Mesaj *